Zowel beginnende als gevestigde ondernemers kunnen bij TR Consultancy terecht.

Onze consulenten kunnen u adviseren over de te kiezen rechtsvorm voor een op te zetten onderneming of een beoordeling van het ondernemingsplan. Beginnende ondernemers in het midden- en kleinbedrijf kunnen er tevens op vertrouwen dat wij u intensief zullen begeleiden. Speciaal daarvoor biedt TR Consultancy de startersbegeleiding aan.

Gevestigde ondernemers kunnen wij bijstaan door het doen van de administratie of het opstellen van de jaarrekeningen. Ook geven wij belastingadvies op het gebied van inkomsten-, omzet- en vennootschapsbelasting of loonheffingen.

Onze aanpak

Elke klant krijgt van ons z’n eigen financieel software-pakket dat helemaal is ingericht op de specifieke wensen van de klant. De software is beveiligd en alleen toegankelijk voor een geselecteerde groep gebruikers. Die kunnen de informatie het hele jaar door benaderen. Het software-pakket draait online zodat wij dagelijks live met u kunnen meekijken.

Dankzij die automatisering kan TR Consultancy alle benodigde rapportages snel en compleet verzorgen. Dit kunnen zowel de standaard winst- en verliesrekening zijn maar ook rapportages waarin specifiek op bepaalde zaken wordt ingegaan.

Wanneer ook de gehele salarisverwerking door TR Consultancy wordt verzorgd, dan regelen wij de salarisstroken, jaarafsluiting en periodieke journaalposten. Die kunnen direct in de administratie worden verwerkt.